Objektsdetalj

7 998 kr • 53 m2

2 RoK

Ort: Trelleborg

Objektnr.: 82170101-0014

Tillgänglig fr.o.m: 2024-05-01

Byggt: 1945

Våningsplan: 2

Dagar publicerad: 74

Beskrivning

Renoverad tvårumslägenhet på andra våningen med balkong. I lägenheten finns diskmaskin och tvättmaskin. 

  • Två rum och kök på andra våningen.
  • Diskmaskin och tvättmaskin finns.
  • Lägenheten har balkong.
  • Hiss finns ej.

Lägenheten
Lägenheten har genomgående vita väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet når vi balkongen med utsikt över villakvarteret och den gemensamma gården på baksidan av huset.

Köket är utrustat med vita luckor med svarta metallhandtag, vitt kakel, grå bänkskiva, diskmaskin, hällspis med varmluftugn samt kombinerad kyl och frys. Väggarna är vitmålade och parkettgolv pryder golvet. 

Badrummet är klätt i vitt kakel och mörkt klinkergolv. Det finns dusch med glasdörrar, toalett, handfat, badrumsskåp med spegel samt en toppmatad tvättmaskin. 

Månadshyra 7 998 kronor, i hyran ingår värme, vatten och kabel-tv. 

Fastigheten
På bra läge i Trelleborg ligger denna fastighet med 33 lägenheter och 10 parkeringsplatser. Fastigheten är byggd 1945 och genomgick en omfattande renovering/ombyggnad 1985-1986. Byggnad bestående av tre våningar samt källare med lägenhetsförråd, cykelförråd och fräsch tvättstuga. Sopsortering finns på gården. 10 parkeringsplatser finns att hyra för 204 kr/ månad med en årlig höjning på 2%. Separat kö tillämpas. På fastighetens västra sida finns en trädgård med gräsmatta, bänkar, gungor och grillplats.

Omgivning
Fastigheten har ett bra läge med gång och cykelavstånd till bland annat centrum och Trelleborg C. Trevlig närmiljö och omgivning bestående av i första hand villabebyggelse och flerbostadshus. Grundskola finns inom gångavstånd.

Kommunikationer
Pendelmöjligheterna är goda från Trelleborgs centralstation. Fastigheten ligger nära både busstation samt järnvägsstationen där det finns både tåg och buss som tar dig till Malmö.

Service
I Trelleborg finns i stort sett allt du kan önska dig, shopping, restauranger, badhus, museum, skolor och grönområden.

Ansvarig uthyrare:
Lotta Leijon Jonasson
lotta.leijon.jonasson@sbfboservice.se 

Övrigt

Notera att om du redan är boende hos oss så har du 3 månaders uppsägningstid på din nuvarande bostad.

SBF reserverar sig för tryckfel i beskrivning och avvikelser från bilder och planritning.